Forside       Event       Kontingent       Shop       Forum       Bestyrelsen       Trænere       Kalender       Lukkedage       Markedsplads

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?

2012 01.09.2011  -  31.12.3000

Kære Blovstrød Løve

Her tilmelder du dig hold og kontingentbetaling for Blovstrød Løverne, som også er den måde, du bliver registreret som medlem.

Det er muligt at tilmelde sig flere hold. Kun det første hold resulterer i kontingentbetaling. Derfor er det vigtigt, at tilmeldingen til systemholdene hold Jun (unge under 26 år) og hold Sen (unge 26 år og derover, samt seniorer) foretages før tilmelding til løbe hold. For at sikre den rigtige kontingentfastsættelse.

Ved tilmelding trækkes straks kontingentet, der dækker de efterfølgende 365 dage. Herefter foretages automatisk trækning af næste års kontingent, som det fremgår af hjemmesiden.

Velkommen til Blovstrød Løverne!

Seniorløbere 1-9 (SL)
Her finder du holdene

Elite senior
Begyndere