Jule Banko 2017
Opret en profil eller log ind
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Kære Løve

Årets julebanko afholdes i klublokalet mandag den 4. december 2017 kl. 19:30.

Vi har - sammen med jer - sørget for herlige, sjove, forunderlige og skønne gaver, så vi sammen kan få en festlig aften.

Prisen er kun 60 kr. for 3 plader inkl. gløgg og æbleskiver. Er der børn med kan de få en sodavand.
Hvis 3 plader ikke er nok, kan du også bestille ekstra plader til 10 kr. stykket.
Ved tilmelding kan du også bestille en sandwich til 35 kr. - Husk ved tilmelding af flere personer, at bestille det rigtige antal sandwich. I modtager lige så mange sandwich, som der er bestilt.

Sidste frist for tilmelding til julebanko er torsdag den 30. november. Klubmodul lukker dog for tilmelding ved 100 tilmeldte, da vi ikke må være flere personer i lokalet.

De bedste hilsner fra Bankoudvalget: Kristian Schou, Jannie Østergaard, Rolann Raisch, Christina Kaalund Kurt Pedersen og Lizzi Abildskov.

30.11.2017
04.12.2017 kl. 19.30 - 04.12.2017 kl. 22.00
Cafelonen
Tilmelding (inkl. 3 bankoplader)